Veelgestelde vragen

Wat Aanbodnet.nl?

Bij Aanbodnet.nl kunt u als adverteerder een product te koop aanbieden. Dit product mag nieuw of gebruikt zijn. U mag ook een dienst aanbieden als adverteerder. Op Aanbodnet.nl kan u gratis een advertentie plaatsen. Gebruikers of mogelijke kopers kunnen op deze advertenties reageren en rechtstreeks met u in contact komen. Het plaatsen van een advertentie op Aanbodnet.nl is gratis en heeft als doel een (ver)koopovereenkomst tot stand te brengen tussen adverteerder en koper.

 

Hoe plaats ik een advertentie op Aanbodnet.nl?

Bij Aanbodnet.nl kunt u snel en gemakkelijk een advertentie plaatsten. Daarnaast is het plaatsen van de advertentie ook nog gratis.

 1. Om een advertentie te plaatsen kunt u in het rechter boven deel van het scherm klikken op "Advertentie plaatsen"
 2. Het scherm zal u leiden naar een registratie / login scherm
 3. Als u al een account heeft, kunt u in het login gedeelte inloggen om een advertentie te plaatsen. Als u nog geen login heeft kun u op deze pagina registreren om een login te krijgen. Tevens kan u ook ervoor kiezen om in te loggen via Facebook.
 4. Tijdens het aanmelden krijgt u de keuze uit particulier registeren of bedrijf.
 5. Let er wel op dat u alle verplichte velden invult.
 6. U kan er ook voor kiezen om nieuwsbrieven van de site te ontvangen door deze aan te vinken.
 7. Als u akkoord geeft op de algemene voorwaarden, dan dient u deze aan te vinken.
 8. Vervolgens klikt u op “Account aanmaken”
 9. Aanbodnet zal een bevestigingsemail sturen naar het opgegeven email adres met daarin een URL voor de bevestiging van het account.
 10. Als u binnen 5 minuten nog geen email ontvangen hebt in u postvak in, controleer dan even in de spam of ongewenste berichten folder.
 11. Vervolgens kunt u na de bevestiging een advertentie plaatsen middels een klik te geven op de knop "Plaats Advertentie"
 12. Kies een categorie en subcategorie aan de hand van het product dat u wilt verkopen.
 13. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de pagina waar u informatie van het product kunt insturen
 14. Op deze pagina zal er ook vermeld worden als de rubriek gratis advertenties toe staat, of als u voor de advertentie zal moeten betalen.
 15. Op deze pagina kan u ook foto’s, de prijs, website en andere informatie toevoegen van het product
 16. Bestaande advertenties kunt u ook wijzigen op de zelfde pagina.
 

Zijn advertenties plaatsen gratis?

Afhangende van de categorie en rubriek kan een advertentie of betaald of gratis zijn. Er zal altijd een melding komen die aanduidt als de advertentie geld zal kosten of gratis is.

 

Mag ik een advertentie meerdere keren plaatsen?

Een advertentie mag in hetzelfde rubriek maar 1 keer geplaatst worden, wel is het toegestaan de advertentie in 2 verschillende rubrieken te plaatsen. Als u deze regel overtreedt is de kans groot dat de dubbele advertenties door de beheerder verwijderd worden. Als dit vaker voorkomt, kan uw account geblokkeerd worden.

 

Advertentie(s) bekijken?

Advertenties kunt u op 2 manieren bekijken:

 1. Open een van uw advertenties en onder het kopje “gebruiker advertentie” ziet u alle advertenties van de gebruiker terug.

 2. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord en kies voor “Mijn Advertenties”.

 

Hoe kan ik mijn advertentie wijzigen of verwijderen?

Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord en ga vervolgens naar “Mijn Advertenties”. In dit scherm kan u klikken op het icoon van het potloodje om de advertentie te wijzigen. Als uw product verkocht is, dan kunt u de advertentie verwijderen. Om dit te doen ga naar "Mijn advertenties" en klik op het icoontje “X” om de advertentie te verwijderen.

Indien u nog meer vragen heeft, waarbij u het antwoord niet op deze pagina terug kan vinden, kunt u contact opnemen met ons via het Contactformulier.